Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (4.54 secunde)
2252/2004 al Consiliului Europei din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de securitate si elementele biometrice integrate in pasapoarte si in documente de calatorie emise de statele membre, Romania, ca stat membru, a introdus pasapoartele electronice.
Guvernul vrea sa elimine 179 de taxe parafiscale mai ales din mediu, comunicatii, transporturi, activitati nucleare. Prin mutarea se taie din veniturile agentiilor autofinantate unde infloresc salariile mari si masinile scumpe.
Mai e mai putin pana cand Mos Craciun va intra in casele noastre. ... Totusi, cadourile pregatite sunt mai mult simbolice. ... Totusi, daca va asteptati la cadouri scumpe, acestea ar putea ramane un vis deoarece, potrivit comerciantilor, majoritatea craiovenilor au achizitionat produse ieftine.
Top 5 cele mai scumpe televizoare din lume: ... Desigur, producatorii fac tot posibilul pentru a ingloba in acelasi dispozitiv cat mai multe optiuni, si toate acestea la un pret cat mai scazut.
Si asta pentru ca, daca s-ar aplica, unele marci de tigari, care sunt acum mai ieftine, vor avea preturi comparabile cu cele mai cunoscute si scumpe din piata si vor disparea, ne-a explicat Gilda Lazar.
Fifth Avenue din New York, celebrul Champs Elysees si Causeway Bay din Hong Kong sunt cele mai scumpe bulevarde din lume, dupa cum reiese dintr-un studiu realizat de specialistii agentiei imobiliare Cushman & Wakefield, Healey & Baker.
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani.
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. ... O vila la strada se vinde si cu 100.000 de lei. Cererea de locuinte în mediul rural este din ce în ce mai mare.
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. ... O vila la strada se vinde si cu 100.000 de lei. Cererea de locuinte în mediul rural este din ce în ce mai mare.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie.
Creditele acordate de IFN, rapide si mai scumpe decat cele bancare "clasice", sunt ultima solutie pentru romanii presati de urgente financiare de sarbatori. In prag de sarbatori, romanii mai au o solutie pentru a face rapid rost de banii necesari pentru cumparaturi:
Legume si fructe mai putine, dar mai scumpe. ... Peste tot, insa, legumele si fructele costa mai mult. De exemplu, potrivit Ministerului Agriculturii, cei mai scumpi cartofi se vand in pietele din Mures si Sibiu, unde kilogramul costa saptamana trecuta 2 lei si jumatate.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Adica sa ne faca cat mai putin dependenti de imprumuturile externe, care au devenit tot mai scumpe datorita situatiei economice globale. Nu datorita Guvernului Romaniei au devenit mai scumpe pentru Romania, ci pentru toata Europa au devenit mai scumpe decat acum un an.
Un recent clasament international al celor mai scumpe limuzine de serie cu grad ridicat de siguranta plaseaza modelul Mercedes-Benz SL-Class Convertible, al carui pret de baza este de 95.575 de dolari, pe prima pozitie.
Romania ocupa locul 35 in topul celor mai scumpe locatii de birouri din lume, chirile spatiilor de birouri din Bucuresti ajungand la 21 euro/mp in zonele ultracentrale in 2007, conform studiului "Office Space Across the World 2008", intocmit de compania de real estate Cushman & Wakefield.Potrivit Cushman & Wakefield, chirile spatiilor de birouri din zonele ultracentrale ale capitalei Romaniei au inregistrat o crestere de 5% fata de 2006, situand orasul pe locul 35 in topul celor mai scumpe locatii de birouri din lume.
Unii agenti imobiliari sustin insa ca in Craiova exista mai degraba cartiere scumpe decat zone rezidentiale. ... Cele mai ieftine locuinte in aceste zone sunt cele demolabile, al caror pret ajunge la doua miliarde de lei.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar.
• 20 iun 2009 - Vladimir Voronin cere Bucurestiului sa nu mai acorde pasapoarte romanesti moldovenilor. El mai declara ca perspectiva romaneasca pentru Republica Moldova convine administratiei de la Tiraspol, deoarece aceasta ofera o cale fireasca spre posibila recunoastere a Transnistriei.
Moldova, mai ales a tinerilor care doresc sa studieze in Romania sau sa se restabileasca in tara de origine.
google-analytics.com